Blog

Să nu-mi răspunzi

Un suflet este conștient de el însuși când este în armonie cu întregul Univers. Asfel oricare formă de gândire negativă venită de la alții nu poate deveni plauzibilă. Devine neimportantă ,inexistentă,când intenția mea este pură. Pentru care motiv să te tulburi când totul îți stă în puterea ta, iar intenția ta este pură? Sufletul esteContinuă lectura „Să nu-mi răspunzi”

Frumusețe și urâțenie

„În realitate, problema frumuseţii şi a urâţeniei e o problemă falsă. Nimeni nu e urât, şi nimeni nu e frumos. Persoana urâtă se poate potrivi cu cineva, şi atunci pentru acel cineva, persoana urâtă va fi frumoasă. Nu te îndrăgosteşti de o persoană frumoasă; procesul este exact invers. Însă rar găseşti o persoană care săContinuă lectura „Frumusețe și urâțenie”

Ignoranța

Cum îți servește un loc de muncă spre devenire a ta? Am observat de ceva timp cum întâmplările din jurul meu preced niște răspunsuri la întrebările pe care mi le pun. Cum așa? Faptul că oscilez în reacțiile mele bune și rele îmi scoate în evidență câte mai am de învățat. Că tot aflăm deContinuă lectura „Ignoranța”

Cum asculți?

Îi auzi pe ceilalți când îți vorbesc?Îi asculți?Căci se revarsă către tine bucăți din sufletul lui. Hrisostom Filipescu spune că ”A-l asculta pe celălalt este un act de iubire,călătorie în jurul inimii la întâlnirea cu Dumnezeu” Ne întâlnim în iubire. Vorbești cu sufletul, vorbești cu nemurirea. Cine privește spre exterior visează, cine privește în interiorContinuă lectura „Cum asculți?”

Dor de liniște

Am presupus că preoții nu vor mai veni la sfințirea din ajunul Crăciunului. Și am aprins noi tămâie și smirnă. Am crezut că cei din casă nu mă vor urma și voi fi singură cu fumul prin casă. Dar nu a fost așa. În urmă mea s-au așezat 5 copii pe care nu i-am chemat,Continuă lectura „Dor de liniște”

Constructori de caractere

Tu cum simți ?Îți plac emoțiile?Ale tale mă refer… Emoțiile altora vin tăvălug,pot stârni furtuni dacă nu știi să le înțelegi. Simt să dau restart, să am buton să pot recladi eu ce alții au construit fără atenție,drag și pasiune.Despre iubire, ce să mai vorbesc? Cum reconstruieșți emoția unui copil care vine cu un bagajContinuă lectura „Constructori de caractere”

Viața

Și continui să cred că pot fi toți ca mine, că nu- i necesar să spunem răutăți sau să acționăm agresiv mai ales că am venit pe pământ la școală. Dar văd distorsionat câteodată. Și trebuie să șterg oglinda mea că alfel văd peisajul mereu idilic și nu este intotdeauna așa. Și vreau să credContinuă lectura „Viața”

Vorbeste calm

Eu nu văd imaginea de ansamblu de la înălțimea la care sunt. Și mă îndoiesc că sunt câțiva care-o văd. Se produc schimbări pe multe paliere și nu ascund că mă simt pion pe tabla asta imensă a vieții. Și mai sunt câțiva care-și uită rostul mișcării pe tablă. Și umblă prin viață abulic dorindContinuă lectura „Vorbeste calm”

Sufletul tău

Mă întreb deseori dacă sunt în echilibru cu mine. Starea de armonie pe care-o doresc , este ?Acum? Pot rata Calea mea deși sunt conștientă că sunt pe ea? Că doar singură mi-am făcut alegerile, iar acestea au fost clare și asumate. O fetiță m-a întrebat de ce este totul atât de ușor cu mine.ȘiContinuă lectura „Sufletul tău”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: