Timpul

Se știe că ceasul de la mână măsoară timpul din afară. Iar cel din inimă măsoară bătăile inimii… adică timpul dinăuntru. Noi, oamenii, uităm adeseori de timpul ăsta dinăuntru. Uităm de timpul din noi. Și mergem făloși prin timpul de-afară. Suntem mândri purtători de obiecte. Obișnuite, scumpe sau mai puțin scumpe. Frecvent căutăm să ne potrivim cu precizie secundarul, minutarul. Și rătăcim pe străzile destinului… Îl lăsăm în urmă pe ieri, trecem pe lângă azi,  și-l căutăm nerăbdători pe mâine.

Câteodată suntem carcase umblătoare. Ne mai conectăm cu frumusețea din jur,natura ,alte ființe,trăiri,simțuri. Apoi revenim ,neputând reține plusul primit. Câteodată suntem fericiți,câteodată…Tragem cu nesaț fericirea prin pori,dorim să fim fericiți. Iar eu mă bucur de oamenii cu talent mă vindecă de mediocritate.

Am văzut astazi filmul Bohemian Rhapsody. Nu ascultam QUEEN , azi mă declar fan. Mi-a umplut sufletul cu trăiri de mult uitate. Nu sunt un om să judec alegerile făcute de altii. Iar filmul acesta mi-a scos din creier orice judecată. Dacă FIINTA aceasta a reusit să aducă asemenea traire si fiori in lume nu mai conteaza ce alegeri a facut, gay sau bisexual, a imbogatit lumea cum eu nu am reusit asa traitor căldicel.

Finalul filmului m-a gasit simtindu-mi corpul eteric entuziast,punandu-mi intrebarea ce intelegere a facut cu stapanitorii acestei lumi de a putut sa dezlantuie asemenea trairi in jur. Dezlantuie o energie nepămanteana si este clar că se transpune cand canta, are momente cand este intr-o continuă erectie pe scena. Forta egregorului pe care-o primeste de la public face ca tot ce primeste in viata din afara scenei sa fie prea putin. De aceea cad prada drogurilor, caută innebuniti sex cu oricine,abuzeaza ,rar sunt echilibrati. Primesc aceasta energie de la public care-ti creează un plus pe care nu-l regăsesti niciunde. Rar poti inlocui egregorul publicului. Si majoritatea ne părăsesc in jurul varstei de 50 ani. Oare atat este deal-ul?Atat poate sa arda un om pe plus,este prea intens sa te bucuri mult, te arzi repede?

 „Dacă nu mi-aș fi creat propria lume, probabil aș fi murit în lumea celorlalți.”Anais Nin

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: