Validarea

Am spus unor persoane în etate ”uite ar trebui să te schimbi că îți face rău acest aspect”. Și se uită la mine parcă-s căzută din pom. Normal că nu vor reuși ptr. că și-au consolidat anumite aspecte trăindu-le în același mod constant. Aceea a fost energia lui timp de mulți ani, i s-a instalat tiparul. Câtă energie și efort să aducă să compenseze?Au ajuns să se simtă mai bine așa!

Eu am ales sa imi consolidez ușor ușor comportamentul care-mi place. Am calitati care mă definesc și alegând conștient care aspecte imi plac la mine înțeleg că mă impamantez mult mai tare. Eu fiind de fel o visătoare ,ușor aeriană, dornică de frumos, prea atrasă de binele din mine și din alții. Și sunt plină de compasiune. Iar iubirea mă predomină, nu o mai țin sub control, m-am vindecat de mult de opoziția ei.

Odată ce trăiesc pe termen lung o trăire contradictorie(de frica spre ex.), acea manifestare se va calibra constant. Și voi ajunge să cresc ca un pom cu crengile pe o singură parte,trăitor cu viață în el însă nearmonios si vizibil neplăcut. Nu-mi ignor trăirile, nu le bag sub preș,aleg EU ce să manifest ptr. ca să pot alege ce dezvolt pe termen lung. Si le manifest autentic fără teamă.

În felul acesta nu mai am nevoie de validarea nimănui.

”Eu nu ştiu să tac atunci când inima din mine vorbeşte”Dostoievski

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: