Vorbeste calm

Eu nu văd imaginea de ansamblu de la înălțimea la care sunt. Și mă îndoiesc că sunt câțiva care-o văd. Se produc schimbări pe multe paliere și nu ascund că mă simt pion pe tabla asta imensă a vieții. Și mai sunt câțiva care-și uită rostul mișcării pe tablă. Și umblă prin viață abulic dorind doar să supraviețuiască. Sau să aibă o vechime ,o carte de muncă,un loc stabil.

Puțini oameni pasionali, calmi, vorbitori cu blândețe am cunoscut.Dar am dorit să învăț și să le văd lumina. Și erau și ei plini de defecte.Însă reușeam să le VĂD lumina,iar atunci când lumina vrea să iasă la suprafață sparge întunericul.

„Rosteşte fiecare cuvânt cu respect, rar, nu te grăbi să vorbeşti.Cuvintele sunt alcătuite din Duhul Sfânt, şi când vorbeşti cu un om, vorbeşte rar şi cu respect, ştiind că în acel moment Duhul Sfânt se manifestă prin tine în lume.Lasă ca fiecare cuvânt să vină din sufletul tău, simte-l înainte să îl rosteşti, doar aşa el va atinge sufletul celui căruia i te adresezi.Ceea ce spui tu dacă este lipsit de lumina sufletului tău va trece într-un cotlon al minţii, şi mintea va uita, dar dacă ceea ce rosteşti vine din suflet, acel om va păstra în sufletul lui nu ceea ce eu sau tu am rostit, ci amintirea bucuriei sufletului lui.”Sfântul Serafim de Sarov

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: