Sufletul tău

Mă întreb deseori dacă sunt în echilibru cu mine. Starea de armonie pe care-o doresc , este ?Acum?

Pot rata Calea mea deși sunt conștientă că sunt pe ea? Că doar singură mi-am făcut alegerile, iar acestea au fost clare și asumate.

O fetiță m-a întrebat de ce este totul atât de ușor cu mine.Și am ales să îi spun că răspunsul este Iubirea. Nu știu ce a înțeles. Dar eu am știut atunci că sunt pe CALE.

„Sufletul tau a ales sa vina pe Pamânt, în forma umana, cu un anumit motiv si de-a lungul vietii tale exista un „dans” între tine, fiinta umana, si sufletul tau.Cât de mult reuseste sa faca sufletul tau din ceea ce si-a propus cand a ales sa vina pe Pamânt, depinde de nivelul de trezire al omului care esti tu si de alegerea ta constienta de a face pasii necesari pe Calea spirituala.Sufletul tau a parcurs o foarte lunga calatorie pana la momentul la care a ales sa vina pe Pamânt, in aceasta viata. El a coborât în 3D dintr-o Dimensiune înalta si a facut aceasta alegere pentru ca si-a asumat o Misiune.Daca te afli in aceste vremuri pe Pamânt, sufletul tau a facut o alegere clara de a fi aici pentru a sustine energetic, prin Lumina sa, Ascensiunea la nivel colectiv si Ascensiunea planetei.Sufletul tau s-a oferit sa faca asta, si-a asumat Misiunea de a aduce mai multa Lumina pe Pamânt – si asta nu înseamna neaparat ca trebuie sa faci ceva grandios, care sa fie (re)cunoscut la nivel national sau international; tu poti radia Lumina prin cuvintele tale, prin ceea ce postezi pe retelele de socializare sau prin conexiunea la nivel de inima pe care o ai cu diversi oameni, cand te întâlnesti fata in fata cu ei. In orice întâlnire/discutie pe care o ai cu o alta persoana, indiferent cine este aceasta, poti emite Lumina care sa atinga inima acelei persoane.”Alicia Power

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Un gând despre „Sufletul tău

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: