Insuflețire

Nu-mi permit să dorm ,viata aceasta. Am coborât pe acest pământ să învăț, să simt, să iubesc, să exprim ,să greșesc…

Dacă-și avea un trup fizic să nu am nevoie de somn aș fi permanent în preajma copiilor și a energiei lor, convinsă fiind că le sunt de folos, că-i pot indruma măcar un pic.

Sunt convinsă că acești copii care vin acum pe pământ sunt emoție pură , le atingi profunzimi nebănuite doar jucându-te cu ei.Eu nu cad nu mă leșin de teamă sau epuizare , nu! Consider că trăiesc prin acești copii de care mă îngrijesc. Sunt minunați!

„Trebuie să lucrăm să ne facem viața mai intensă, fiindcă această viață va produce niște fenomene de cea mai înaltă magie asupra inimilor, a sufletelor, a inteligențelor, a entităților și forțelor naturii, și chiar asupra obiectelor fizice. Da, vine și momentul în care întreaga lume trebuie să înțeleagă că este stupid să sacrifice o eternitate de splendoare pentru o existență nesemnificativă, pe care ne-o petrecem mâncând, bând, dormind și descurcându-ne puțin. Inițiații acționează altfel: ei au echilibrul, pacea, bucuria, sănătatea, fiindcă ei au lucrat să-și purifice viața, să o facă mai frumoasă și puternică; ei au înțeles că adevărata magie se află în viață, și nu în altă parte. Da, să putem insufla viața, iată cea mai înaltă magie: să însuflețim ființele, să le stimulăm, să le exaltăm, să le reînviem, aceasta este adevărata magie, adevărata viață.”Omraam Mikhaël Aïvanhov

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Un gând despre „Insuflețire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: