Valoarea alegerii

Deseori întru în ședința cu mine.

Apoi mă uit atent la mine și alegerile mele. Ce imbold stă la baza alegerilor mele. Pot sta într-o slujba de unde nu mai am ce invăța?Chiar dacă sunt bine plătită…

Îmi doresc să simt că am valoare. Cum ?Dacă mă blazez într-o alegere doar pentru că sunt plătită bine ,unde nu îmi voi mai aduce plus valoare. M-am scos din zona de confort tot timpul, cum stagnam în acțiunile mele cum auzeam că urlă inima în mine. Gata aici ai terminat, mergi mai departe!

Nu doresc să aud de la alții că sunt valoroasă. Doresc fluxul normal benefic al lucrului bine făcut, fără blocaje care să curgă benefic.

Îmi este necesar să învăț lucruri noi tot timpul alfel mă blazez, ajung un corp fizic ,doar carcasa fără emoție benefică. Or eu doresc să îmi simt inima veselă, fericită și iubitoare.

„Frica de respingere este o frică paralizantă și puternică. Ne leagă de cel mai neplăcut sentiment dintre toate: acela că nu avem nicio valoare.Cei mai mulți oameni trec prin viață făcând alegeri care au ca unic scop acela de a scăpa de sentimentul că nu au nicio valoare.Aleg să se mulțumească toată viața cu slujba pe care o pot obține, în loc să încerce să obțină slujba pe care și-o doresc.Aleg să se mulțumească toată viața cu partenerul cu care au o relație mediocră, care nu îi scoate din zona lor de confort, care nu le stimulează creșterea personală, nu îi provoacă să-și identifice și să-și vindece fricile lor cele mai mari.Aleg să nu se mai gândească la ceea își dorește inima lor cu adevărat, pentru că atunci s-ar putea să fie obligați să-și recunoască fricile și să simtă, în cele din urmă, emoțiile pe care le-au ascuns adânc în interiorul lor.În realitate, toate alegerile pe care acești oameni le fac zi de zi sunt doar moduri prin care ei încercă să-și distragă atenția, ca să nu simtă durerea pe care le-o provoacă sentimentul că nu au nicio valoare.“ Klara Kazm

Klara Kazm scandinaviansoul.com

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: