Lecții și examene

Am început să fiu atentă la detalii.

Când șeful sau colegii scot în evidență o situație ,gândesc de ce anume aleg anumite situații ca să le expună celorlalți.Adică mie..

Desigur că observ că sunt situații care nu se pot evita și sunt angrenata într-o vâltoare a emoțiilor ,însă caut să văd ce anume am de învățat de aici. Și este natural că unele decizii ale mele să incomodeze pe alții,însă nu avem cu toții de învățat aceleași lecții.

Cumva învățăm și unii de la alții. Asta în situația fericită când știm să ne bucurăm de experiența altora ,măiestrită de ei și servită nouă gratuit. Eu deschid bine urechile când aud povești trăite și stări însușite de alții. Că nu doresc să trec și eu prin ele. Apoi aleg să îmi trăiesc propria experiență și nu pe a altora. Iar ca la școală vom fi tot timpul pe acest pământ. Examene tot vor mai fi,și nu este problema dacă nu le iei la momentul potrivit, vor mai fi situații când vei trece prin aceleași ”drame”.

„Nu fi îngrijorat că drumul tău nu este la fel cu al celorlalţi. E nevoie de curaj ca să fii tu însuţi şi să nu trăieşti reacţionând la ceea ce le place sau le displace altora. Fii curajos şi urmează-ţi inima. Tu trebuie să-ţi urmezi propria ta cale unică, pentru a te onora pe tine însuţi şi pentru a-ţi îndeplini ţelul spiritual.Dacă sensul vieţii tale îi incomodează pe alţi oameni, atunci ei nu trebuie să împărtăşească această călătorie cu tine. Dacă aşa stau lucrurile, nu fi dezamăgit.Atunci când ceilalţi aleg să plece – aceasta se datorează, de obicei, faptului că ei trebuie să meargă într-o anumită direcţie, pentru a se onora pe ei înşişi şi pentru a-şi trăi propriile experienţe către Trezire, înţelepciune, desăvârşire, iubire necondiţionată, echilibru şi maturizare spirituală.”Paul Ferrini

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: