Îmi place solitudinea

Chiar dacă prin natura meseriei am fost înconjurată de oameni . Ca să învăț încă odată să apreciez solitudinea. Care nu este același lucru cu singurătatea.Și nu, nu sunt introverta, din contra….

Cum te simți când ești singură? Nu mai dorești să fii conectat cu ceilalți, te separi și nu mai dorești să auzi de nimeni.Refuzi conexiunile.

Cum te simți în solitudine? Chiar dacă ai ales să te separi ,te bucuri de tine ,îți ești suficient, însă te bucuri când vin către tine alte persoane. Te bucură conexiunea cu ceilalți.

„Mai întâi fii solitar. Mai întâi bucură-te de tine, iubește-te pe tine însuți.Mai întâi fii atât de fericit, încât nu contează dacă nu vine nimeni. Ești plin, te reverși.Nu aștepți pe nimeni să vină să-ți bată la ușă. Ești acasă – dacă vine cineva, bine, minunat. Dacă nu vine nimeni, tot bine și minunat.Pe urmă intri într-o relație – și intri ca un Împărat, nu ca un cerșetor.Iar persoana care trăiește în solitudine va fi întotdeauna atrăgătoare pentru altă persoană care își trăiește și ea frumos solitudinea, pentru că cine se aseamănă se adună.Când se întâlnesc doi stăpâni – stăpâni pe ființa lor, pe solitudinea lor –, fericirea nu se adună, ci se multiplică. Întâlnirea lor este o minunată sărbătoare. Și ei nu se exploatează reciproc, nu se folosesc unul de celălalt. Dimpotrivă, devin unul și se bucură de existența care îi înconjoară. „Osho

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: