Atracția

CELE PATRU NIVELURI ALE ATRACTIEI

NIVELUL 1: GÂNDURILE”Ce gândesti, atragi!”

Gândurile sunt primul nivel al atractiei.Aceasta putere se datoreaza câmpului electric al creierului.Un gând prelungit pe o durata de timp tinde sa se transforme în realitate.Spre exemplu, persoanele care în mod normal gândesc negativ, atrag în viata lor situatii corespunzatoare gândurilor lor.Acelasi lucru, bineinteles, se aplica si pentru polul pozitiv. Pe de alta parte, câmpul magnetic al inimii e mult mai mare decat câmpul electric al creierului, ceea ce înseamna ca realitatea din inima are cea mai mare putere în a se manifesta fizic. De aceea ar fi o foarte buna idee sa ascultam mai mult vocea intuitiva a inimii si sa gândim mai mult cu acest organ (dincolo de îndragostire, care e…identica cu betia).Pentru a atrage orice prin gândurile tale, ai nevoie de imaginatie si vizualizare si o practica constanta.

NIVELUL 2: AFIRMATIA”Orice afirmi, atragi!”

Cuvântul are putere mai mare decât gândul. Câmpul electric al creierului ajunge doar la câtiva centimetri în jurul craniului, astfel doar neuronii și unele celule sunt influențate de energia sa. În schimb energia sonoră emisă de cuvântul rostit e auzită de toate celulele din corp, ceea ce le face să lucreze în favoarea noastră într-un procent mult mai mare. Așa că, dacă tu vizualizezi abundență dar vorbești mereu despre crize, carențe, lipsuri, sărăcie, în realitate, atragi în viața ta acele lucruri despre care vorbești. Vorbind (în mod repetat, mai ales) despre situații negative creăm predispoziție pentru materializarea acelor situații, fiindcă se crează un câmp de frecvența specific, care în timp se „armonizează” și se manifestă. Acesta este motivul pentru care, în scrierile sacre, cuvântul este considerat o „sabie cu două tăișuri”: te poate purta atât la victorie, cât și la eșec. Să fim conștienți de fiecare cuvânt pe care îl rostim! Să învațam să îl utilizăm corect!

NIVELUL 3: EMOȚIILE”Ceea ce simți, atragi!”

Fiecare emoție pe care o simțim trimite un semnal magnetic în Univers. Când simți Iubire, Universul primește scânteieri care se întorc la emițător. Pe de cealaltă parte, oamenii care au tendința să fie triști, atrag situații care le reafirmă tristețea. Emoțiile sunt mult mai puternice decât gândurile și cuvintele. Emoțiile sunt contagioase.Când ascultăm râsul unui copil, spre exemplu, toți cei prezenți începem să râdem; energia să emoțională umple aerul iar asta face să crească Puterea să Personală (energia vitală). Emoția, împreuna cu gândul sau cuvântul, e și mai efectivă pentru crearea unei realități într-un timp mai scurt.

NIVELUL 4: VIBRATIA”Cum vibrezi, atragi!”

În general gândim că emoția și vibrația sunt unul și același lucru, însa nu-i așa.Emoția se naște în inima.Vibrația iradiază din plexul solar (cea de-a treia chakra: cea a voinței).Când o emoție (de Iubire, spre exemplu) este experimentată pe o anume perioada , se transformă într-o vibrație ritmică și trece la următorul nivel de atracție, iar acela e momentul când vibrația se simte în plexul solar; în limbaj colocvial „fluturi în stomac”, care ajung să se simtă nu doar prin îndragostire, ci și prin experințe mistice ori inefabile.Ajungând la acest punct de vibrație, atragem în viață noastră lucruri cu această frecvența. Vibrând în Iubire, atragem Iubire, manifestând mai bune relații, abundență și sănătate.

Mai multe amanunte despre atractie gasiti aici!

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: