Cand alegi iubirea

Tu cum faci de nu te opresti din iubit?

Ma intreaba o fetiță,probabil citit de pe undeva…

În trecut acestei fetițe eu m-am străduit mult să îi fac pe plac. Și cu cât mă străduiam mai mult să îi demonstrez că merit atenția ei cu atât respingerea ei era mai mare iar neputința mea creștea.Doream să mă valideze iar ea îmi anula în mod constant fericirea. Avea atunci 4 ani. Eram bona unei copile extrem de inteligente, o fetiță care mă invalida și mă făcea să mă întorc către mine ,iar și iar…Unde greșeam?

Când îmi permitea eram lângă ea, când nu mă dorea ,evitam să o supăr. Orgoliul însă îmi tot juca farse. O tot poziționam sub mine că inteligență, cea mai mare greșeală făcuta de mine. Mă conectam la o joasă frecvența binențeles .Cum sa ma regăsesc în a obține lucruri pozitive?Desconsideram un suflețel, nu reușeam să alchimizez trăirea ei , de unde forță să o transform benefic?

Atunci am învățat să am răbdare. Să înțeleg că nu este totul zadarnic, că Dzeu a dorit să găsesc metodele potrivite în ritmul potrivit.

Am început să fiu doar observatoare. Fără să mai las atenția să îmi proiecteze scenarii în mental. Priveam situațiile ca și cum nu eram eu acolo.Mă detașam voit pentru că emoționalul meu înțelegea că doar așa ,prin acesta aparentă pasivitate,reușesc să trec peste încrâncenarea pe care mi-o arunca în față aceea fetiță.

Am început să îmi asum rolul de administrator al emoțiilor mele.Nu am mai așteptat rezultate spectaculoase . Am hotărât ca mintea și sufletul meu să fie în armonie și nu am mai opus rezistență schimbării. Am înțeles că nu sunt în competiție cu nimeni, nu aveam nimic de demonstrat nimănui. Echilibrul se instalase deja. Încetul cu încetul și cu ajutorul unor părinți doritori să îmi fie alături, am făcut pasul spre sufletul acestei copile. A durat 2 ani timp în care retragerile și revenirile mele au fost constante, timp în care emoțiile mele au jonglat constant dar am reușit.

Aș fi putut obține rezultate mult mai ușor. Un copil îl poți manipula cu ușurință. Însă am ales să o fac corect, echilibrat, tenace, răbdător,binevoitor cu iubire și atenție pentru un suflet în care am crezut.

Am reușit și acum când mă regăsesc la o altă slujba ,fetița mă caută constant. Mă bucură apropierea ei de mine și mă tulbură în același timp. Mă aflu energetic acolo lângă ea când mă caută și deși își pierde răbdarea și dorește să mă vadă cât mai des, a ajuns să înțeleagă că mă aflu la alți copii.

Am simțit mișcarea Divinității în manifestarea poveștii mele alături de Ana.

Tu nu ştii să te opreşti din iubit şi dacă orice din jurul tău nu e iubire, când se întâlneşte cu tine devine!

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: