Viața este acum

Cu fiecare moment care trece, viața este acum. Trece și rămâi doar cu emoțiile pe care le-ai adunat până acum. Este locul unde te simți în siguranță, că exiști, că ești acum. Nu în trecutul tău,nu în viitorul pe care ți-l dorești.

Suntem semănători de realități noi, indiferent dacă vă place sau nu,indiferent dacă sunteți conștienți de acest lucru sau nu.Suntem diferiți și unii folosesc asta ca o scuză pentru răspunderea și responsabilitatea personală. Suntem subtili și deosebiți între noi, indivizi unici,cu oportunități majore în a ne creea viitorul. Nu va distrugeți unicitatea, preluând de la cei din jur dependențe,stări, emoții distructive. Suntem fascinanți și unici.

Ce tip de energie aveți când sunteți bine?Cum vibrați când vedeți ceva frumos?Noi aducem cu sine nivele subtile de conștiința cu mare putere de creație.

Nu vă limitați doar la religie, sunt nenumărate alte etape de a avansa spre clasele superioare acestei dogme. Mergeți către voi ,în interior,veți regăsi informații care vă vor servi vibratoriu instantaneu. De aceea când suntem într-o stare de agitație a minții acuratețea informației pe care-o percepem ne este influențată în rău. Așa ne-a învățat religia că suntem vinovați dacă simțim rău. Nu este așa, corpul nostru ne anunță ceva, suntem într-o eroare dacă ne judecăm acum. Ai o necesitate când reacționezi într-un fel o anumită trebuință. Vezi ce este acolo, exprimă acel lucru, alfel va rămâne îngropat,iar universul ți-l va scoate înafara de câte ori el nu se va vindecă. Mai departe lucrând cu noi, încetul cu încetul, ne vom cunoaște și mai bine. Va fi necesar să învățăm să ne stăpânim mintea, să știm să întrăm într-o stare liniștita și senină. Să alchimizam.

Compasiunea este capacitatea de a fi martor prin empatie. Înseamnă să simțiți împreună cu cineva. Nu trebuie făcut nimic, nu necesită nicio acțiune. Pur și simplu este un act de a fi martor fără să judeci . Din compasiune care naște bunătatea plină de iubire vine armonia și inteligența manierată. Înveți să te acordezi și să te armonizezi cu cel din fața ta. Iar cel din fața ta îți simte răspunsul empatic al inimi tale. De aici se naște mai departe echilibrul mult căutat și dorit de noi toți.Inca odata ai alchimizat.

Dacă vă doriti sa aflati mai multe despre acest stări vă puteti cumpăra această carte.

Să auzim de bine!

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: