Suflete curajoase

La nivel spiritual intenția este foarte importantă pentru că direcționează fluxul energetic. Intenția…

Am cunoscut astăzi oameni cu intenții bune, pe care nimeni nu ii recompensează la adevărata lor valoare.Mă gândeam că pasiunea ,răbdarea și compasiunea nu primește distincții, nu dorește apreciere neapărat.

Alti oameni sunt departe de cererile din lumea materială nu doresc să acumuleze faimă sau măreție. Contribuția lor este profundă.

Sunt oameni care iubesc copii și ar face oricâte pentru ei. Sufletește dăruiesc și primesc înapoi ,câteodată zâmbete,ochi intrebatori,clipe de neuitat. Uneori suflete în derivă sau transformate , aripi în zbor,modeste măreții.

Fac parte din echipa SOS SATELE COPIILOR. Puțini cunosc că la SOS Satele Copiilor, sunt mame sociale care sunt zi și noapte alături de mulți copii .Mame sociale care ghidează aceste suflete.Mame sociale care nu au avut familii și unele chiar nu au fost căsătorite. S-au dăruit , au vrut să rămână să dovedească. Au pus suflet. Au fost cărămizile unui sistem care a avansat încetul cu încetul .Ele au făcut tot ce face o femeie și un bărbat în casă. Mâncare ,spălat,cumpărături, teme,ghidaj și acordaj în situații tensionate. Sunt în mijlocul acestor femei,mă uit în ochii lor,au experiență, sunt minunate. Au acceptat un plan de viață pentru a-si cultiva propria dezvoltare personală și a avansa alături de sufletele cărora le sunt sprijin. Pentru copii care au venit din familii mai puțin norocoase. Unde alții nu au mai putut, sau au renunțat sau nu au mai conectat pur și simplu…Motivele-s multe,unii își iau lecții grele, alții abandonează…

Am fost surprinsă să găsesc în rândul acestor copii crescuti in SOS, suflete pline de drag față de ceea ce îi înconjoară,pline de entuziasm,deștepți la școală.Suflete curajoase…

Cu toții facem parte din divin și creație.Câteodată ne mirăm de ea cum ne stoarce, alteori prindem aripi, TOTUL PENTRU EI, copii noștri. Frica ne separă câteodată , ne este teamă că nu avem abilități,însă spiritul nostru dorește să dovedească, și reușește.

Avem nevoie de femei care să ghideze aceste suflete în cadrul organizației noastre. Vor fi plătite, recompensate,nu ne căutați dacă nu vă plac copii. Suntem în București însă recrutăm și din țară. Căutați-ne , facem angajări, momentan, reintregim echipa.Alegeți provocarea de a oferi!

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Un gând despre „Suflete curajoase

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: