Dualitatea Pământului

Există mereu o parte pozitivă și una negativă. Aceasta este dualitatea Pământului. Fără negativ nu puteți experimenta sau sau cunoaște pozitivul. Fără negativ nu puteți fi motivați să va doriți pozitivul. Suferința este o iluzie.

Tema acestei cărți este iubirea. Este mai mult decât noțiune ori un sentiment plăcut. Aceasta este natura noastră ca suflete. Este evidentă în dorința noastră de dinainte de naștere de a ne ajuta unii pe alții. Este exprimată de suflete prin mângâieri tandre pline de compasiune în viața care o vom avea împreună. Și se reflectă în planurile de viață care ne binecuvântează cu sansa de a descoperi și de a cunoaște mai profund ce înseamnă a iubi..

Adevărata măsură a gradului de evoluție a unei persoane este capacitatea sa de a transforma ceva negativ în ceva pozitiv. A stărui asupra părții negative și a folosi gândirea și judecata bazată pe frică nu ar alimenta adevărul niciunei chestiuni. Fără întuneric , fără contrastul față de lumină nu putem aprecia pe deplin lumina pe care-o vedem și nici cine suntem cu adevărat.

Cunosc câțiva oameni foarte disciplinați, însă lipsiți de sentimentul puternic de valoare de sine. Multe femei se indentifica cu responsabilitățile de a avea grijă de familie. Și apoi se plâng că devin derutate cu privire la cine sunt. Interior aceea armonie ,se câștigă din asumarea rolului în care te-ai poziționat. Asta-ți place asta faci,punct!

viataverdeviu.ro

Suntem diverși și este minunat așa ! Continuați-vă lucrarea pe acest pământ, fiecare atât cât poate. Ești femeie de servici fii maestră la matură, nu este o glumă. Se numește că măestrești acel domeniu. Nu este rușine, așa descoperi pe deplin ceea ce ești. Continuăți viața, iar viața te va armoniza, pentru că te-ai asumat. Și va fi ok pentru că ai dus energia ta asumată spre ceva ce a folosit altora. Ai balansat lumina cu întunericul, te-ai echilibrat. Ai învățat, ai reușit. Atât, să auzim de bine!

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: