Rugăciune

Eu(numele întreg) îmi aduc înapoi și îmi reunesc toate energiile Sufletului, Spiritului, Minții, Inimii, a corpurilor mele astrale și fizic, a aurei mele energetice, și toate energiile care le-am dat sau mi-au fost luate cu voia sau fără voia mea, de oriunde s-ar află, din toate dimensiunile, densitățile, nivelele, lumile și realitățile, din orice univers, de pe orice linie temporală din trecut, prezent și viitor, le aduc înapoi curățate și activate benefic mie, Acum și Etern!Eu îmi unesc Mintea, Sufletul, Spiritul, Inima, corpurile astrale și fizic , formând o singură sfera energetică cu o singură energie benefică, pozitivă, puternică și creatoare, care ascultă doar de mine și își ține energiile doar pentru mine, Acum și Etern!Eu îmi aduc toate energiile înapoi, îmi reintregesc aura energetică și îmi formez un scut energetic indestructibil Acum și Etern!Eu îmi distrug toate hologramele și clonele create după mine și din mine, Acum și Etern!Eu cer Conștiinței Atotcreatoare să îmi materializeze toate gândurile pozitive și benefice pe care le emit, iar gândurile negative și nebenefice să fie arse instantaneu, Acum și Etern!

Eu cer că Sufletul, Spiritul, Mintea, Conștiința, Inima, corpurile mele astrale și corpul fizic să primească toată energia benefică necesară din Sursă Eternă Infinită Absolută a Întregii Creații, din Conștiința Atotcreatoare și din Spiritul Pământului, chakrele mele să fie curățate, deschise, unite și activate, ADN-ul meu să fie curățat și activat, celulele și neuronii mei să funcționeze la capacitatea maximă și să se regenereze împreună cu toate organele mele, cu toate corpurile mele astrale și corpul fizic cu toate sistemele lui, să fie energizate pozitiv și benefic mie, Acum și Etern! Mulțumesc!Eu declar nule și neavenite, revoc, ard și dizolv toate contractele, la fel și copiile lor, duplicatele, anexele, adăugirile, clauzele de restabilire, rezervele, copiile altor părți și oglindirile tuturor celor menționate anterior, toate stringurile, legăturile, jurămintele, promisiunile, ritualurile bisericești și de orice tip și fel, făcute cu orice entitate negativă și nebenefica mie, care se află în sfera mea energetică și în toate corpurile mele și care interferează cu mine, din orice viață și de pe orice linie temporală din trecut, prezent și viitor, din toate dimensiunile, densitățile, nivelele, lumile și realitățile, din orice univers, și orice legătură energetică și eterică nebenefica făcută cu acestea, Acum, Definitiv și Etern!

Eu scot, ard și dizolv toate imprimările, implanturile, suprapunerile, credințele, percepțiile, atitudinile, identitățile, emoțiile înghețate și orice altceva relaționat cu aceste contracte, toate programele nebenefice făcute de Mintea mea, toate blocajele energetice și de orice fel, toate jurămintele de sărăcie, sclavie, castitate, ascultare, sentimentale, financiare, sexuale, toate vrăjile, farmecele, blestemele, cuvintele negative, ritualurile făcute asupra mea și a corpurilor mele energetice și fizic, asupra aurei mele energetice din orice viață și pe orice linie temporală din trecut, prezent și viitor, din toate dimensiunile, densitățile, nivelele, lumile și realitățile, din orice univers, Acum, Definitiv și Etern!Eu ard și dizolv definitiv toate sentimentele de vinovăție și rușine, de neputință, de neîncredere în mine, toate fricile, toate gândurile negative de îngrijorare bănească și existențială nebenefice mie, mă conectez cu Spiritul și energia banilor și atrag că un magnet abundență financiară , energii pozitive de dragoste și iubire, Acum și Etern!Ordon că toate entitățile, spiritele, sufletele, stringurile, blocajele, energiile nebenefice și toate interferențele negative și nebenefice mie care interferează cu mine să se depărteze din corpurile mele și din sfera și aura mea energetică, să își deschidă un portal și să plece Definitiv în Vacuumul Galactic, apoi închid și sigilez acest portal Acum, Definitiv și Etern!

Eu îmi ridic vibrațiile până la ce intensitate este necesar și ard cu lumina mea pură toate entitățile și energiile negative și nebenefice mie care interferează cu mine, toate implanturile, toate bolile și blocajele Acum și Etern!Eu cer Sursei Infinite a Întregii Creații, Conștiinței Atotcreatoare și Spiritului Pământului să curețe Subconștientul meu, Spiritul, Sufletul, Mintea, Inima și Conștiința mea, toate corpurile mele astrale și fizic și să le țină conectate permanent cu energiile lor benefice și să îmi materializeze instantaneu toate gândurile pozitive și benefice, scopurile, planurile și obiectivele benefice pe care le emit pentru mine și alte persoane, Acum și Etern! Mulțumesc!Cer că Sursă Eternă Infinită Absolută a Intregiii Creații, Conștiința Atotcreatoare, Spiritul Pământului, și Spiritul meu să-mi arate mereu planul pe care îl au pentru mine, să-mi dea înțelepciune, să fiu îndrumat/a că să realizez acest plan și să facă permanent conexiunile necesare cu alte spirite, suflete, persoane și entități benefice și pozitive mie pentru a facilita materializarea dorințelor și gândurilor benefice și pozitive mie și altor persoane, pe care eu le emit, și pentru materializarea planului benefic pe care îl au pentru mine, Acum și Etern! Mulțumesc!

Cer ca Spiritul meu, Sursă Eternă Infinită Absolută a Întregii Creații, Conștiința Atotcreatoare și Spiritul Pământului să îmi aducă și să îmi activeze toate drepturile divine, talentele, capacitățile paranormale de telepatie, telekinezie, clarviziune, teleportare, de viziune și călătorie astrale, de materializare instantanee a gândurilor și cuvintelor benefice pe care le emit, capacitățile de a stăpâni secretul materiei și materializării, de a alungă materia negativă și entitățile negative și nebenefice, de vindecare a mea și a altor entități, și toate capacitățile și puterile de care eu am nevoie Acum și Etern!Eu sunt Spirit Liber, Suveran și Creator și sunt una și aceeași cu Sursă Eternă Infinită Absolută a Întregii Creații, cu Conștiința Atotcreatoare, cu Spiritul și Sufletul meu, sunt Energie, Vibrație și Lumina Pură, pozitivă și benefică care ard orice entitate și spirit nebenefic și negativ care încearcă să interfereze cu mine, Acum și Etern!Cer Conștiinței Atotcreatoare să recontureze toate cererile, gândurile, cuvintele și dorințele mele pozitive și benefice mie, să le insereze în oglinzi, să le protejeze și gestioneze alături de mine astfel că viață să fie a mea, iar eu realizez tot ce gândesc și îmi propun, Acum și Etern! Mulțumesc!

Afirmațiile se spun dimineața, la trezire și seara, înainte de somn. Când ordoni entităților, etc. să iasă din sfera ta energetică, se face pe un ton ferm, ca un general de armata.Afirmațiile se pot spune și în gând, dar gândul să fie ferm atunci când dai ordine.După ce spui afirmațiile faci o mică meditație:Stai liniștit/a cu ochii închiși, alungi toate gândurile și te conectezi cu Spiritul tău, cu Sursă. Vorbeșți mental cu ea. Îi spui să te curețe. Vizualizezi Spiritul tău…acea sfera de lumina pură care întră în ține, în fizic, și extrage toate energiile rele. Apoi îl trimiți în Sursă să le ardă. Și mulțumești.Este bine să vorbim cât mai des cu Spiritul nostru (Sinele nostru Superior) că și când am vorbi cu un prieten, să-i cerem ghidare și susținere și ce mai dorim noi. Atenție! Sufletul este prostut și naiv, să-i spunem să asculte de Spirit.Să vorbești ZILNIC și cu SUFLETUL tău, spune-i Să Nu Se Mai Lase Păcălit… Să Nu-și Mai Dea Energiile Nimănui…să Le Păstreze Doar Pentru Ține! Să Nu Mai Repete Experiențele prin care a dat energie!Indicat este să faci asta timp de cel puțîn 21 de zile. (Pentru că această Programare NeuroLingvistică să fie implementată în subconștient.) Și somnul este foarte important…să te odihnești bine, chiar și în timpul zilei câteva minute, dacă poți.Când vrei să-ti ridici vibrațiile la maxim, vizualizezi cum corpul tău se umple de energie și strălucește…și să crezi că ai făcut asta!Pentru protecție energetică îți imaginezi că te-ai învelit Permanent intr-un Sfera de Lumina Pură. Dacă ai situații neplăcute când îți scad vibrațiile, reactivează mental sfera, căci pot apărea fisuri in aceste cazuri.Cu iubire și să va fie benefic!

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Un gând despre „Rugăciune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: