Animalele au suflet?

Conform bibliei SUFLET(duh) poate să însemne;o persoană,o formă de viață,partea nemuritoare a omului.Animalele au suflet muritor pentru că au suflare de viață, acea formă de viață care este descrisă în biblie în geneza.Nu sunt persoane și nu au formă nemuritoare a omului, deci nu se reincarnează.Sufletul animalului se stinge odata cu moartea sa. Omul este suficient de elevat sa traiasca vesnic el este superior animalului, deoarece suntem dupa chipul si asemanarea lui Dzeu, avem partea nemuritoare.Explic mai jos…

Eul animalelor este compus din întreaga lor specie de animale.Adică toate pisicile împreună au un EU, toți câinii împreună au un EU,toți aricii împreună au un EU.,etc.Eul animalelor nu se găsește în lumea fizică,omul deosebindu-se de animale tocmai datorită faptului că au Eul în lumea fizică.Eul este aceea interiorizare care se revarsă afară din trup în formă spiritului adică în trup astral.Animăluțele au eul la baza nu în forma superioară a omului.

Cățelușul tău sau pisicuța ta(toate animalele din jur)cuprind esența speciilor din care fac parte.De aceea când luați un câine de la părinții lui ,acesta are întipărite însușiri fără ca să le învețe de la cineva.Deci omul are suflet individual ,animalul are suflet de grup, gen, tip,specie.Animalul este împins de către sufletul grup, acest mădular care nu este exterior în interiorul ființei superioare(rămas la baza în situația animalelor).Acest trup de animal are memorie și reprezentare din acel EU de grup.

Mai multe despre cunoașterea sufletului și spiritului animalelor găsiți aici!

Este bine cunoscut și dovedit de știință că pisicile spre exemplu curată locul de energii negative iar cățelul aduce veselie și răvășește energia statică. Deci dacă sunteți singuri și cu tendințe spre anxietate luați-va mai bine pisică, ea va curată locul și vă va apăra de entități nebenefice.Dacă însă sunteți într-un cuplu de mulți ani în care s-a instalat banalitatea și rutina luați-va cățel, el vă va da aceea stare de veselie și va ști să vă privească în suflet.Găsiți amănunte aici!

La începuturile mele între ale spiritualitățîi nu îmi plăceau animalele f. mult.Încetul cu încetul am început să le privesc ca ființe care ne vin în ajutor și mi-am luat un cățel. Era bun și blând , însă după ce mi-a bucurat viață 16 ani a decedat. Am suferit însă nu am lăsat să treacă mult timp și mi-am luat altul aceeași rasă.Nu lăsați să treacă mult timp după ce vă moare animalul, luați-vă altul cât de repede. Veți ajunge să ii adorati amintirea se va creea atașament mai mare si ÎL VEȚI ANCORA ȘI MAI MULT ÎN SUFLETUL DVS. Nu este benefic să vă faceți asta, răspândiți dragostea nu o cenzurați din frică.EUL lor de grup va reformula un alt animalut care sa ne regăsească dacă-l dorim. Citiți despre asta aici.

Când am citit că animăluțele ne vin că suport să ne îmbogățească viața să ne facă să iubim și să simțim mai mult, am înțeles de ce mi-am visat actualul cățeluș,înainte să se nască.L-am visat nebun și năzdrăvan așa cum este, mârâind la mine arătându-și colții, în joacă. Eu spuneam în vis că nu vreau așa cățel nebun, că vreau unul bun ca cel de dinainte. Când am mers să îl luăm pe Joy era separat de toți, l-am luat în brațe în dreptul inimii asa l-am transportat până acasă.La vreo 2 luni mi-am adus aminte de vis când a început să își arate colții exact ca în vis.Este cel mai năzdrăvan cățel de pe stradă, mă trage și mă obligă să mă joc, latră pe toți și apoi se uită la mine”’vezi ce mult te iubesc”. Nu vreau să îl educ, îl iubesc necondiționat, nu a făcut în casă deloc. Este nebunul familiei noastre și merge cu noi peste tot.Înțelege aproape tot ce ii spun și face diferența între stările mele.Acum are 2 ani, doarme cu noi în pat lipit de noi, ne adoră și noi pe el la fel.Atașez și poze cu vedeta!

Pus pe panou la Home Vet , era plin de purici.

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: