Sporul la bani și hobby-urile

De ceva timp înțeleg cumva altfel energia banilor. În trecut am avut o înțelegere ”armonioasă” ziceam eu asupra acestui aspect. Adică nu prea îmi păsa de ei, banii veneau către mine cu ușurință. Veneau ,dar cum?

Am avut o slujbă bună o perioada, datorită mentalului meu bine organizat.O slujbă care mă punea în evidență destul de mult. Adică câștigăm bine,mă foloseam de calitățile avute în acel moment, banii veneau eram mulțumită. Am fost la aceea slujbă vreme de 8 ani ,timp în care mi-am dezvoltat și mai mult calitățile organizatorice. Au fost alături de mine oameni de la care am avut ce învăța, riguroși, atenți, doritori să mă slefuiască. Și totul a curs firesc, logic și normal. Am reușit în câțiva ani să îmi cumpăr apartament în București. Era nesperat de mult pentru mine,insa cerintele mele crescuse evident destul de mult, începusem să fiu ușor arogantă, categoriseam ușor pe alții nepregătiți, uitasem că și eu am fost așa la început. Însă am stăpânit bine mentalul ,l-am controlat, nu l-am lăsat să zburde liber pe câmpii. M-am repoziționat și am hotărât să fac ceva să redevin blanda și liniștită, simțind că aici mă regăseam.

vitamix.ro

Atunci am început să lucrez cu copii. Era un hobby, și atingea zone de confort și armonie mult căutate de mine.

Ce ne facem însă atunci când lucrul cu copii nu aduce beneficii materiale substanțiale?Câți dintre noi nu își doresc să își urmeze creativitatea și se lovesc de un potențial scăzut al pieței , nu știu să își vândă ”marfa” și clachează?Mulți îmi spuneau că nu este ușor să lucrezi cu copii, și mie îmi venea să râd,eu eram aici la mine acasă, făceam cu ușurință lucruri pe care alții nu le reușeau. Deși eram bine plătită nu atingeam vârful lucrurilor de dinainte clădite cu ajutorul mentalului meu puternic.

Și iată cum eram în situația în care stăteam să mă întreb de ce nu sunt într-un flux normal al banilor, dacă făceam ce îmi plăcea , de ce nu obțineam banii doriți?

Cred că am înțeles ce se întâmplă…

Universul nu îți oferă doar prin bani, bogăție și avantaje materiale. Îți oferă și prin emoții benefice ,echilibru,iubire , respect, afecțiune,recunoștință, atenție. Și acestea sunt extrem de valoroase. Înainte nu le aveam,dar curgeau banii”striga inima în mine”. Și mă luptăm cu mentalul și îndesam emoția lucrurilor benefice să rămână cât mai ascunsă nu cumva să strige sufletul la mine.

Mă simt totuși vulnerabilă deși fac ceea ce îmi place, ce se întâmplă?

divisima.com

Să caut variante, tot spuneam că sunt creativă…

Acum nu mă poate nimeni opri să depun energie să scriu o cărticică pentru copii, spre exemplu. Sau să țin un blog cu experiența pe care o am in creșterea copiilor.Împlinirea pe care-o caut nu înseamnă doar bani, ei vor veni oricum, atâta timp cât energia mea este direcționată unde trebuie. Și energie am, har Domnului.Am prins și acel fluid benefic, am întâlnit oameni cu care alături voi reuși,sunt pe cale să reușesc ceva cu adevărat important pentru mine, deabia aștept să va povestesc.Și nu, nu scriu o carte despre creșterea copiilor. Urmarea peste ceva timp când se va împlini…

chicco.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: