Interferarea energiei între oameni

Am avut o perioada în care NU am mai dorit să simt ceilalți oameni din punct de vedere energetic. Simțeam că ceva nu este bine cu ei, nu îi doream în spațiul inimii mele și blocam conectarea cu ei.Îmi trebuia curaj să recunosc că ceva era neregulă cu mine. Cunoșteam că atunci când interferam cu alții mă proiectam energetic. Și nu eram confortabilă în anumite părți ale corpului.Îmi pierdeam controlul și creativitatea,mentalul meu trecea prin provocări mari la interacțiunea cu alții.

Oare ce se întâmpla?

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Este posibil ca atunci când interferam cu alții să rămânem conectați energetic cu ei chiar dacă nu ne mai aflăm fizic în prezența lor. De aceea este absolut necesar să ne acceptăm și să nu ne respingem. Să fim 100% în spațiul personal. Nu mai amesteca energiile, chiar dacă trăim în conștiința energiei noastre colective.

Exemplu;Poți simți în preajma partenerului că nu primești aceeași energie clară puternică de iubire. Să zicem că îl simți că te înșeală…Automat în mintea noastră subconștientă vor începe vocile”De ce a făcut-o?”Cum a putut?”Eu unde am fost când s-a întâmplat?”Eu cu ce voi rămâne din asta?”De ce simte să mă rănească?”

viataverdeviu.ro

Adică îi vei proiecta înapoi o energie viciată , coruptă,lipsită de iubire,plină de reproșuri și întrebări. Chiar și fără să o spui verbal, ajunge doar să o gândești. Este greu să îți oprești tăvălugul de întrebări și crede-mă se v-a simți ”ceva în aer”oricât te vei abține. Cealaltă persoană va ști…Ce ar trebui făcut? Întoarce-te către tine , atenție la tine! Iubește-te pe tine necondiționat și ei vor fi atrași inapoi de energia ta curată. Este mult mai sănătos, decât să transmitem inapoi durerea noastră. Ieși din casă, mergi în parc acolo se descarcă cel mai ușor balastul energetic, vizualizează-te curațandu-te de mizeria gândurilor emanate. Stai în preajma copacilor, pune-ți muzică,emană iubire simte-te sexi, mergi la cumpărături.Da chiar și la cumpărături, forfota celor din jur cumulată ca și cantitate de energie este mai bună decât ceea ce emani din supărare. Respiră, fă hoponopono sau rugăciunea inimii,vorbește cu o persoană care știi că are o stare bună ,NU cu una pesimistă. Încetul cu încetul vei reveni în liniște în inima ta, și vei emana o energie care-l va atrage pe loc pe celălalt.

Asta înseamnă că ai revenit în spațiul tău personal, neviciat,nu mai interferezi energetic cu alții care sunt că amplitudine mai jos decât tine, nu trebuie să fugi de ei. Vor alege ei să plece daca nu se vor simți bine. Vor simți că nu îi judecăm și nici nu vrem să îi schimbăm.Îi înțelegem și îi privim cu compasiune, alegem dacă vrem să fim cu ei. Așa reușim să fim în prezența altor oameni pe care nu îi suportam înainte, nemaireflectandu-le energetic problemele.Nu mai intrăm în acele vechi tipare energetice de reproș și judecată,ii înțelegem pentru CEEA CE EI SUNT.

În timp vom învăța să proiectăm asupra altora lumina și energie benefică, ne va fi chiar greu să nu o facem. Ajunge doar să fim prezenți în noi,să ne iubim necondiționat și vom radia înafară fără să vrem să proiectăm. Dacă ne străduim să proiectăm nu este bine, mai trebuie lucrat la noi. Nu forța, doar fii!

kitunghii.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: