Bărbatul încăpățânat

vitamix.ro

Libertatea în cuplu este atunci când fiecare vorbește tot ce dorește, exprimă dorințe și își doresc să fie egali băgați în seamă. Însă nu simt că este bine să fim egali în același timp. Egalitate în același timp se numește competiție și luptă . Deci să vorbim pe rând…

Păi nu știm noi femeile că bărbatului îi place să simtă tensiunea și emoțiile puternice?

Păi nu a fost el răsfățat în copilărie ?Nu îl contrazice, nu îi spune ce să facă.Doar nu o să sufere orgoliul lui,nu? Dacă doamne ferește se pune și pleacă și rămân ”atârnată” , ce mă fac fără el?

viataverdeviu.ro

Acum nu mai spun un lucru decât odată și îl las să greșească, chiar dacă știu că nu ar fi trebuit să insist foarte mult și l-aș fi convins.Înainte dădeam și o soluție de compromis, acum m-am autoeducat să tac, să mă caute dacă dorește să afle ceva. Știi cum? Exact ca și cu copii, exact la fel. Ce atâta stres până la urmă oricum cu toții învățăm, și experiența căpătată când greșim este cea mai valoroasă. Așa creștem!

Mulți dintre noi ne amânăm dorințele, eu la cine să bat din picior? Că vreau acum și eu! Ia mergi tu și fii încăpățânat ,unde dorești. Vrei să intrăm în competiție ? Slavă domnului , femeia are anduranța mai mare!

O carte care abordeaza relatiile toxice in care partenerii doresc doar sa primeasca o gasiti aici!

kitunghii.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Un gând despre „Bărbatul încăpățânat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: