Benefic

Sunt hărăzită de cel de sus cu un simț aparte. De mică sunt așa însă de ceva timp am învățat să ascult semnalele corpului meu. Și când simt că ceva este bine în viața mea , nu dau drumul acelui lucru. Iar când ceva este greoi , avansează greu , nu îmi mai virează fluid benefic renunț cu ușurință la el.

vitamix.ro

Mă opuneam adeseori numiți-o ambiție și anduranță ,seriozitate sau” lasă că o dovedesc eu cumva”. Iar situația îmi lua energie și timp ca la final să văd că in ceea ce am investit nu era benefic pentru mine. Sigur că îmi dădea aceea experiență de viață atât de necesară, însă nu merită nimic să fii vidat de energie dacă finalitatea lucrului obținut nu te mulțumește. Am învățat multe din perioada asta de pandemie.

viataverdeviu.ro

Cumva înțeleg ce dorește D-zeu de la mine. Când văd că îmi scade sporul material,înțeleg să lucrez la mine și atitudinea față de lucrurile materiale. Cunosc că tipurile de energii prin care divinitatea ni se relevă sunt din cele mai variate. Energia sporului la bani este printre cele mai dorite și care ne împământează negreșit. O cam neglijam dacă mă gândesc câte joburi am schimbat și câți oameni am lăsat în urmă. Multe situații întâlnite si multe persoane pline de temeri când mă prezentam la job.

sosetaria.ro

Zilele trecute m-am prezentat la un interviu. Multă lume dorea ce aveam eu de oferit. În condițiile lor. Însă și eu le aveam pe ale mele. Și le-am expus așa cum am vrut eu. Fără spaime ,convinsă că dacă Dzeu dorește să iasă ceva benefic din asta va ieși oricum. Dacă nu,oricum rămân cu experiență. Și nu m-a deranjat niciodată să capăt încă un pic de experiență de viață.Nu numai că au fost de acord cu cererile mele dar mi-au mărit și mai mult aria de a beneficia de mai mulți clienți.

În acest univers totul este despre alegeri. Eu aleg să văd adevărul despre mine. Aleg să am claritate , lumină și să mă eliberez de tot ceea ce nu îmi mai folosește. Acum cu toată această nebunie de pandemie este necesar cu atât mai mult să avem curaj și să ne asumăm așa cum suntem,ca ființe întregi si frumoase iar realitatea ne va urma benefic. Sunt receptivă să recunosc prezența noului început în viața mea.

Pe mine m-au ajutat mult cartile lui despre asumare.

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: