Un vis interesant

Am avut un vis, care mi-a ramas in minte.

Eram la o școală, în bancă cu câțiva colegi .În fața mea era o persoană cu autoritate pe care-o priveam cu respect. Eram în banca în față vedeam bine eram prezentă convinsă că sunt pregătită pentru ce va urma. Profesoara din față începe să vorbească despre lucrurile pe care le cunosc,am un dialog cu ea, iar respectiva îmi spune să trec în spate să văd o altă perspectivă. Devenise nervoasă și striga la mine. Îmi ia caietul îmi rupe trei pagini și îmi spune ca pe caietul gol să umplu paginile. Mă supăr că îmi sunt rupte paginile,dar ascult ce are să îmi spună. Și profesoara îmi spune așa;Cursurile la această facultate se pot termina în două feluri.

albirea-dintilor.com

1.Și îmi prezintă o femeie aspră la față înaltă cam urâțică și neplăcută care vorbea frumos și se vedea că știe ce spune. O admiram mult și cunoștințele ei erau de admirat. Femeia terminase șefa de promoție.

2.Îmi prezintă apoi un bărbat tot șef de promoție. Era înalt frumos cu un zâmbet permanent și foarte curtenitor cu femeile din jur. Avea o carisma deosebită iar persoanele din preajma erau cucerite de prezența lui. Avea ușurință în exprimare râdea mult , era genul de om fericit.

Aveam două perspective în fața mea. Am fost atunci întrebată de către profesoară ce prefer?

În vis nu am răspuns, însă la trezire mi s-a descărcat în cap înțelegerea acestui vis.

Iată cum am înțeles eu tălmăcirea lui;

În primul rând starea pe care am avut-o la trezire era de joacă îmi venea să râd eram toată un zâmbet. Era clar că visul este benefic.Starea mea de spirit a fost benefică pe parcursul întregii zile.

Să începem ;

importdirect.ro

Școala îmi arată că încă mai învăț dar urma să dau un examen important unde să văd dacă pot termina conform dorintelor mele. Acest amănunt fiind în vis accentuat de către profesoară. Aveam două feluri prin care să termin. Folosindu-mă de latura rațională adică învățând efectiv având cunoștințe variate la fel ca femeia aspră. Sau fiind că bărbatul cuceritor fără prea multe de spus însă admirat și apreciat de doamnele din jur. Ruperea foilor și faptul că am fost pusă în băncile din spate să-mi rescriu temele poate însemna că nu înțeleg cum trebuie lecția pe care trebuie să mi-o însușesc. Să mă recalibrez, să plec de la zero, chiar dacă nu îmi place , că deaia în vis eram supărată că mi-au fost rupte paginile.

Deasemenea mai cred că sus în astral în timpul visului noi chiar mergem la niște școli cu entităti profesor care ne ghidează și acelea oferindu-ne răspunsuri dacă facem treaba cum este bine pentru noi pe acest pământ. Că eram în banca din față iar apoi am fost dusă în spate, spune că acolo mă pot poziționa cel mai bine, pentru imaginea de ansamblu. Și trebuie să mă restartez pentru binele meu. Să umplu niste pagini noi si sa imi stabilesc cum vreau sa devin…

Putem visa și găsi înțelesuri multe conform stadiului în care ne aflăm ,pentru înțelegerea lor ne putem ajuta și de cărți de tălmăcire a viselor. Contează starea pe care o ai la trezire și claritatea avută în momentul respectiv. Eu una am primit răspunsuri de câte ori le-am solicitat, ele au venit și prin vise dar mai ales prin oamenii din jurul meu. Atenție la oamenii din jur, ne sunt oglinzi, ne pot transforma si rafina.

viataverdeviu.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: