O întâmplare paranormală

Aveam 14 ani și eram distrusă de despărțirea părinților. Întinsă la maxim și de trăirile care ardeau ale mamei mele, proaspăt divorțată. Pe timpul lui Ceaușescu, atunci când nu era voie să divorțezi și copii erau duși la judecător să vadă el dacă-ți desparte părinții. Ca vina să o simtă și mai mult copilul, așa știau ei să nu le pese de mintea unui copil.

Tată își găsise o iubițică, fugise speriat de cei 14 ani de căsnicie cu lipsuri și nevoi. Găsise o colegă de muncă care încercase să o omoare pe mama anterior,nu glumesc. Părinții mei lucrau la o uzina în industrie grea. Aveau femei dure care lucrau ca macaragiste. Una din ele i-a trântit mamei mele vreo tonă de țevi peste ea,mama scăpând că prin minune ascunzându-se sub o mașină. S-a speriat mama dar simțit că ceva nu este curat la mijloc. A început să își pună întrebări ce o fi avut cu ea să vrea să o omoare și așa încetul cu încetul a descoperit că era amanta tatălui meu. Tatăl meu era un frumușel întorceau femeile capul după el. Unica iubire a mamei mele.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

După vreo trei luni de la despărțire tatăl meu nu era sigur că ar fi vrut să renunțe la mama. Ne iubea și dacă mama ar fi fost înțeleaptă ar fi trebuit să ne lase la tata că el sigur nu făcea față cu noi trei copii și s-ar fi întors acasă. Asta mi-a spus-o acum după 30 de ani.

Într-o zi a sunat la ușa noastră o țigancă. S-a uitat la mama lung și i-a spus că știe că suferă. Nu era greu de văzut asta , mama plângea și suferea se vedea pe fața ei. Nu reușea să își revină după trădarea tatei și încă spera să îl aducă înapoi acasă. Tata era însă prins bine în mrejele amantei .Țiganca îi spune mamei mele că ea îl poate aduce pe tata înapoi, și să îi aducă o cămașă de a lui ,o poză și un borcan plin cu apă. Mama hipnotizată, după ce îmi spune să stau cu ochii pe femeie, pleacă să se execute. Eu cu stăteam cu ochii cât cepele pe femeia nou sosită, necunoscută, o noutate ptr.casa noastră.

sosetaria.ro

Începe femeia să spună niște vorbe, ritmate și cântate baimăjite , învelește borcanul plin cu apă , cu cămașa tatei,pune poza lângă și presară peste cămașă sare, cantănd întruna. Știu doar că îmi era atât de teamă că este posibil să mi se fi atrofiat simțurile pentru că mă simțeam înghețată. Mama stătea lângă țigancă și aerul din casă era cețos și rece. În secunda imediată după ce a presarat sare peste borcan s-a auzit un țipat de jale atât de tare că știu că a căzut o icoană de pe perete impreună cu ceasul de alături. M-am speriat îngrozitor, mama a început și mai tare să plângă. Țiganca a spus mamei că nu se poate să lase totul așa că trebuie să ducă apa din borcan la rădăcina unui copac. Când a dat borcanul mamei , în acesta era un fel de tenie roșie care plutea prin el. Știu doar că mama a început să urle și țiganca a spus că-i ochiul dracului și să duc eu borcanul cu apă vrăjită cu tot cu tenie la copac. Eu eram rece, împietrită,transpirată și îngrozită.Nu mă puteam mișca de teamă,mai ales că erau și ele tare speriate . Eu cred ca am lesinat ca nu mai tin minte nimic ce s-a mai intamplat apoi. Eu apa vrajită nu am dus-o, si nici nu mai stiu cum a plecat tiganca din casă. Mama a spus că nu a vrut nimic vrăjitoarea niciun ban nimic, a fugit speriată si ea de ceea ce a putut manifesta.

facturis.ro

Ce a fost acolo nu îmi explic nici acum,dar groaza mea la auzul urletului din borcan mi s-a întipărit în minte . Știu că vrăjitoarea nu a pus nimic în apă, eram cu ochii pe ea, iar apa a fost adusă de mama. Urletul a fost ca în filme, iar tenia avea ochi intradevăr.Icoana cazuse la fel si ceasul…

A trăit tata alături de amantă 20 de ani , a luat-o și de nevastă, a regretat mult ceea ce a făcut mamei, nu s-a cumințit nici el nici amanta , fiecare căutându-și iubirea și prin vecini. Trăiesc acum fiecare separat au peste 70 de ani și multe regrete. Mama tot cu gândul la el este, tot pe el în iubește. Asta-i întâmplarea paranormală , nu aceea cu borcanul…

floria.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: