Obosesc căutând mobilă

Pentru ce? Că doar nu mobilez casa în fiecare an. Ce atâta tevatură?

Însă este nevoie pentru a te simți bine mai ales că am ajuns să stăm destul de mult in casă. Mai cade o ușa la șifonier îți mai cedează un scaun, etc. Asta cu scaunele este de poveste. Tot încercând să găsesc niște scaune care să reziste peste 100 kg,m-am văzut în situația să nu găsesc. Ce să mai vorbesc despre culoarea și înălțimea potrivite. Am umblat eu prin magazinele de mobilă și nu am găsit, erau fragile. Atunci am început căutarea online. Cam aceeași poveste am găsit-o și aici. Însă am hotărât să dau o șansă. Scuteam niște km și cum este situația cu pandemia, ce să mai zic?Eu nu cumpăr online decât rareori, fiind genul de om care trebuie să vadă cu ochii ei și să atingă.Eu și Toma…

Întâi am fost atrasă de pagina lor, bine lucrată, mă orientam ușor , magazinul este bine structurat online. Ok, m-au atras pentru început niște noptiere pe care nu le mai văzusem pe nicăieri. Le vedeți aici. Apoi m-am dus în pantofare și coșuri de strâns rufe. Deja mă îndepărtăm de scaunele mele. Mi-au plăcut mult imaginile create de site, cine le-o fi executat? Să revenim la scaune, zic!Să nu uităm de unde am plecat…

viataverdeviu.ro

Dar ce măsuțe de machiaj, delicate, feminine! Și oglinzile ,zicea un consultant feng-shui să le punem pe lângă ușa să ne aducă bogăție. Însă eu nu mă machiez, încetează, concentrează-te pe scaune, femeie!Iar atâtea oglinzi trebuiesc șterse de praf, mai bine fără. Dar cu o rochie curcubeica(vb.unei fetițe) privindu-mă în oglindă m-aș simți ca o lady, o prințesă deh’, cunoașteți sper că femeia când cumpără oglinda vede și imaginea de prințesă!

divisima.com

Mă extrag cu greu concentrându-mă pe scaune, nu înainte de a savura imaginea unor dormitoare de copii.Eu nu am avut niciodată așa ceva, striga copilul din mine,off!Cum să ai minifotoliu roz o bijuterie, cum s-o simți fetița aceea?O știi cât de norocoasă este?

Cam asta-i experiența online, ma dus într-o lume de vis, imaginația luând-o razna cu fiecare mobilier ce l- am găsit la oamenii aceștia. Și am găsit ce mi-am dorit aici.

mycloset.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: