Vampirii energetici

Ghid de atenție sporită asupra noastră și a ceea ce primim din exterior.

Vampirii energetici vin deseori sub inofensive deghizări:

kitunghii.ro

Vampiri energetici conștienți.

Sunt aceeia care se hrănesc conștient cu energia ta. Ei cunosc din experiențe anterioare că furtul de energie de la o altă persoană îi face să se simtă bine. Provoacă în persoanele din jur în mod conștient reacții de obicei de furie deoarece acest tip de energie este direct canalizată către ei și reprezintă cea mai la îndemână oază de energie. Ei folosesc comentarii umilitoare și critice luîndu-se de cel mai mic și mai slab din jurul lor. Îi forțează pe oameni să aibă un acces de furie și să strige cu manie și exact atunci energia este eliberată de la donator la vampirul provocator. Aceștia se găsesc de obicei prin mijloacele de transport unde provoacă scandal sau conflict. Pot fi cei care te bat la cap cu întrebări repetitive,pot să solicite sfaturi de care nu au nevoie și pe care nu le urmează.Induce altora sentiment de vinovăție,frică și anxietate. Îi torturează pe alții fiind extrem de misterios, de multe ori neterminand ce au de spus.Îi place să geamă și să se lamenteze.Off,off,off,vai de mine,ce va spune?Se hrănesc cu energia supunerii a deznădejdii a fricii. Când comunicăm cu o astfel de persoană noi începem să ne simțim rău ,însă ea se simte din ce în ce mai bine.

Vampirii energetici inconștienți.

Din păcate aici cel mai des este vorba despre mame. Până la vârsta de șase ani rămânem conectați la mama noastră ,printr-un cordon invizibil asemeni cordonului ombilical.După aprx.șase ani acest cordon se dizolvă și ne creem propria sfera de energie integra și autonomă .Insă dacă mama experimentează o situație emoțională intensă ,un divorț spre exemplu,ea va folosi energia emoțională a copilului ptr.a rămâne pe linia de plutire. Ea va atrage și se va hrăni prin cordon inconștient împiedicând separarea. În situația unei lupte emoționale,energia mamei se transformă în iubire sufocantă sau într-o relație turbulentă de dragoste-ura. Energia mamei în asfel de situații nu-i va permite copilului să fie pe propriile picioare și cei doi vor trăi toată viață într-o simbioză. Tot din acest motiv nu este bine că bunicii să doarmă cu nepoții chiar dacă-i adoră. Transferul inconștient de la tânăr la persoana in vârsta în timpul somnului este cel mai des întâlnit.

sosetaria.ro

Vampiri energetici temporari.

Aici suntem incluși cu toții, vrem sau nu vrem. Putem fi așa dacă nu suntem atenți cu emoțiile noastre. În momentele când ne simțim bolnavi când dorim să plângem pe umărul cuiva, când ne lamentăm,suntem bureți care absorbim din ceilalți energia. Deseori persoanele în vârstă absorb acesta energie fiindu-le necesară. Acești oameni nu sunt periculoși, nici pentru noi nu este rău să împărțim temporar energia , cu condiția să fim bine împământați cu un surplus benefic să avem ce împărți. Nu trebuie să ne fie teamă să sprijinim energetic pe cineva care are nevoie. Dacă va observați că nu vreți să vorbiți cu cineva, că va apucă groază când va sună ,că te epuizează doar când ii vezi în preajma ta pentru că știi că te vor întrista , aceștia sunt vampirii de energie temporari.

Abuzul reciproc de energie a devenit ca o epidemie reala in zilele noastre.Suntem mereu tensionati emotional si fizic asfel incat atunci cand interactionam cu ceilalti avem tendinta de a ne dezechilibra si a ne strica acordajele reciproc.

Mai multe despre acest subiect gasiti aici!

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: