Tristețea

Azi am fost tristă. M-am lăsat cuprinsă de ea, am lăsat-o să-și facă în voie tertipurile. Și s-a tot dus și a mai rupt câteva fîșii din sufletul meu.Logica și rațiunea nu își au rostul. Creierul sucombă nu mai vrea să știe. Întrebări fără rost mă bombardează.

store.dronshop.ro

Alerg mult prin gândurile mele și nu îmi sunt prietenoasă deloc. Sfidez ce simt pentru că știu starea de melancolie și tristețe de unde vine. Câteodată sportul și să alerg pe bicicletă ajută. Am rar asfel de stări , astazi simt că ceva nu este cum trebuie.Parcă urmează să vină ceva rău. Simțurile nu m-au înșelat niciodată. Simt în aer ceva neregulă. Parcă oamenii sunt prea anoști,îmbătrâniți,temători. Sau așa sunt eu, or fi oglinzi ale mele…

Sper să nu ne bage iara în casă iară,preconizez că s-ar putea, varianta asta o SIMT. Eu nu ascult știri deloc, tv. meu nu se deschide decât rareori. Pot spune că nu las să simt foarte multe insa mediul exterior aruncă multă mizerie ,iar corpul meu nu poate duce asta.Filtrele mele trebuiesc curățate.

Totu-i bine în universul meu însă ceva nu-i bine. Îmi vine să fug, să mă refugiez, să nu mai știu de nimeni. Și toți sunt în lumea lor, tăcuți, rutinați, anoști. Vreau să schimb lumea să audă ce aud eu deseori. Sufletul meu cânta si simte frumusețea acestei lumi, acum însă nu știu ce am…

activitati-cadou.ro

Imi vine natural și este atât de simplu, însă când cobori ca amplitudine a vibrației năucești o perioadă până găsești drumul înapoi. Simt egregorul acestei lumi și nu îl simt bine. Știu că cei mai puternici vor rezista, eu voi rezista ,lumea va rezista, ne vom schimba. Ne vom duce înspre o răceală și o duritate a stărilor noastre,iată de ce copii aceștia noi sunt atât de pragmatici, clari și conciși. Nu mai este timp pentru sentimente, vom fi aruncați în lumea lor unde limpezimea este baza. Și ne vom restarta obligatoriu. Sau updata mai degrabă. Ne vor fi șterse programele noastre învechite,vrem sau nu vrem. Culoarele pe care vom avansa se vor strâmta mult, cheia este adaptabilitatea, să fim flexibili,să dea Domnul să avem ușurință cu aceste schimbări.

Culorile sufletului meu nu au fost astăzi roz,violet ci au avut nuanțe de gri. Le vreau pe cele vechi înapoi!

floria.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Un gând despre „Tristețea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: