Când iubim să simțim

Cand iubim sa simțim , atragem catre noi oameni care ne oglindesc, de la care invățăm asemeni noua ,răspandim trăirile noastre, simple neviciate de complexe ,eliberatoare, argumentate sau nu.

viataverdeviu.ro

Am fost în duminica aceasta într-o excursie cu Vikingul Săltăreț, o agenție care dorește să păstreze standardele sus,și care reușește din câte am văzut să strângă lângă ea persoane care-și doresc să simtă și să trăiască. Mergem din când în când cu ei în măsura în care ne-o permite timpul.Excursiile lor sunt bazate destul de mult pe trăiri mai elevate și intense, ce să zic câteodată mai trebuie să și tragi de tine să duci la final o asemenea experiență. Este de preferat sa ai o condiție fizică peste medie alfel ar fi păcat sa nu trăiesti pana la capăt ce iți oferă o experiență cu ei.

bestseller.ro

Noi am ales pentru duminica aceasta un traseu cu bicicletele mountain bike, aproximativ 40km prin Sâmbăta de Sus. Deși plecasem cu atenționare de timp ploios, nu a plouat și ne-am bucurat pe toată perioada de timp frumos .Am fost un grup de 15 persoane bărbați și femei,unii fiind cicliști,cei care mergeau înainte siguri pe ei,altii mediu pregătiți ca noi, care încercam să ținem de cei din vârf,și câțiva care nu mai avuseseră experiența mersului pe bicicletă de mult.Monitorizați de jandarmerie care au sunat si au intrebat ghidul legat de traseu.

Drumurile pe acolo sunt de intensitate medie adică poți ține pasul sunt urcușuri simple dar și mai greuțe. Am avut în grupul nostru și copii care sunt sigură că au avut cu ce amintire să rămână. Senzații tari au fost , pentru mine însăși incălecarea unei biciclete mountain-bike fiind o aventură. Eu am avut problemă mare cu ea ,fiind iubitoare de Pegas. Alfel de poziție pe șa,alfel de urcare la deal, alfel de coborâre în pantă. Au fost porțiuni unde am mers razant cu mașinile pe șosea,animale lăsate pe drum prin care trebuia trecut,și o liniște netulburată . Un peisaj idilic unde aveai ce vedea cu oameni liniștiți și blănzi care erau bucuroși să ne vadă.Eram salutați la tot pasul ,imposibil să nu simți căldura acestui loc , în care Arsenie Boca a conviețuit o perioada. Te transpuneai separat de voința ta unui egregor de grup divers, benefic prin trăirile pe care ți le oferea.

retroboutique.ro

Pe lângă ghidul care a organizat excursia a mai fost și un reprezentant al Extreme Adventure cel care s-a ocupat de biciclete și turul efectiv al minunațiilor văzute. Un ghid compatibil cu locurile vizitate, liniștit, înțelegător,care știa să te încurajeze când nu mai puteai urca. Și au fost momente când simțeam că nu mai puteam pedala, mă ingreuiasem și nu mai vroiam, corpul meu striga la mine că nu mai poate. Însă ghidul din spate spunea”uite ce flori frumoase, ce aer curat, ce bine că nu ne claxonează”. Îmi venea să urlu la el că nu mai puteam și el îmi zicea de flori și iarbă. A fost bine că a procedat așa,starea de epuizare fizică își spunea cuvântul și de multe ori am vrut să renunț,mă focusa prin vorbele lui pe altceva decât starea mea de durere în care corpul nu mai vroia și gata. M-am simțit ca la maraton , atunci când antrenorul stă in spate si te ghidează ce sa faci”poți să o faci , haide, haide, sunt mândru de tine”! Ma voi gandi serios daca voi accepta coborarea pe Transfagarasan de la Balea-Lac cu bicicleta,ceva deosebit organizat de Extreme Adventure.

La final am fost atât de mândră de mine și brusc mi-am dat seama de ce am vrut să am aceasta experienta. Trebuia să îmi dau seama că limitele ni le stabilim greșit în creier, când de fapt limitele ne sunt setate de simțirile noastre, trăiri care ne ajută să trecem peste condiția corpului nostru, antrenat sau nu, corpul fizic poate rezona cu ceea ce simțim la nivel emoțional si cu egregorul grupului din care facem parte.Un grup complex, trăiri multe,simțiri diverse.

Toată această experiență a costat 230ron,cu drum din București,biciclete închiriate și 2 ghizi. Aici la poalele Fagarașului pe langă aerul puternic ozonat,poți vizita Castelul Brâncovenesc,Mănăstirea Brâncoveanu,chilia Părintelui Arsenie Boca,etc. Totul inclus. Mulțumim!Mai venim, dacă ne mai primiți.

photosetup.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: