Ne lăsăm afectați de știri?

Conform zicalei ”nu pot sta ca struțul cu capul în nisip” am avut o perioada de câteva minute în care m-am uitat la tv la știri. Doar nu era să ignor ce este în această lume…Vreo câteva minute am privit la știrile de la 19, doar începutul că atât am putut. Corpul meu mi-a scăzut încetul cu încetul frecvența,cu fiecare știre care-o turnam în el. Am rezistat vreo câteva minute. Aveam chiar credința că voi rezista mai mult. Am fost acolo vreo 3 minute timp în care corpul meu mă forța să ies de acolo. Tocmai venisem din parc eram într-o stare extrem de bună, deaia am și riscat.Nu am fost deloc selectivă m-am afundat în aceea lume în care răul ne programează mintea. Și am auzit în acele 3 minute despre; furturi,iresponsabilitate,preot iubaret neasumat,scandal,drama.

floria.ro

Mintea mea începe să croșeteze. Bun deci aceste persoane gândesc să se plângă și să expună starea de nefericire pe care-o trăiesc. Până la urmă este normal să spui dacă simți că ceva este neregulă, este bine să ceri ajutorul . Însă nu asta se dorea din câte am văzut se dorea victimizare și drama, să se scoată în evidență.Este mai ușor să dai vina pe exterior decât să gândești că faptele tale te-au adus în starea în care ești.I-aș fi spus că Legile universului nu țin cont de cine este vinovat ci de gândurile și emoțiile pe care le emiți in univers. Inutil, cu cine să vorbesc, cu tv.?

epersonalizari.ro

Dau șansă următoarei știri;Un preot se iubea cu o enoriașă dar nu recunoștea asta. Ce frumos începuse știrea, ce o fi avut de nu își asumă iubirea? Sigur avea de pierdut ceva.De ce oare nu și-a ținut mintea limpede să își asume viteaz ce a făcut, cred că doar la noi pe planetă iubirea este cu condiții. Toți ne supunem acelorași reguli,poate părea în ochii unora nedrept,ai un rol pe acest pământ care ți se dezvăluie când ești pregătit. Și pregătirea poate însemna,să te iubești cu o femeie și să ți-o asumi.

Deja starea interioară intrase în judecată iar starea sufletească nu mai dorea asta. Am înțeles atunci un lucru care simt că a făcut diferența,”Cine se aseamănă se adună”. Am găsit ce mi-am dorit. Știri am vrut să mă joc cu emoția mea, am ajuns cu ușurință în judecată. Să rămân acolo ar fi însemnat să mi se toarne și mai multe evenimente și situații negative. Apoi să ajung să mă plâng despre ele le-aș fi dat și mai multă forță, iar scăderea vibrației s-ar instala imediat.

Eu una nu mai vreau să mă mai joc cu mintea mea. Vreau să îmi țin mintea curată!

photosetup.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: