De ce imi place Pegasul?

activitati-cadou.ro

Dacă nu ați avut în vedere până acuma Pegasul ca opțiune, merită investită într-o asfel de bicicletă. Am vazut ca au reduceri acum, dat fiind ca probabil au fost afectati si ei de pandemia asta. Eu am sunat la ei si mi-au zis ca și-au inchis multe sedii, iși revin si ei ușor ,ușor.

Brandul este cunoscut nostalgicilor și acum nu este zi să nu se strige după mine”Uite un Pegas”. Are un aer aparte, pe lângă culorile deosebit de frumoase și rezistente, mai are un atu deosebit de important pentru mine. Mi-am dorit o șa lungă și nu se găsește decât așezată pe o bicicletă de la acest brand. Urcă cu ușurință la deal are 3 viteze,iar la vale întrece alte biciclete, garantat. În primul an am mers pe trotuar cu ea și urcă pe borduri cu ușurință nu rămâne împiedicată .Eu mi-am cumpărat pe albastru cobalt , model bărbătesc strada1. Din pacate nu am mai vazut culoarea asta de ceva timp. Am ales așa pentru că am kg.multe , brandul acesta rezistând oricum la peste 100kg. Nu există alta mai perfectă pentru mine. Dacă vreți să goniți alegeți modelul bărbătesc chiar dacă sunteți femeie. Dacă va faceți griji legate de faptul că nu veți putea urcă pe ea, o înclinați ușor și apoi urcați. Va veți obișnui și nu o să regretați că ați ales acest brand. Gasiti aici la preturi rezonabile de barbati asa cum am si eu.

Desigur dacă va doriți feminitate alegeți de damă strada2 și atunci puteți merge îmbrăcată cu fustă sau rochie urmărită de priviri pe stradă. Îmi aduc aminte că am văzut una de damă era de culoare gri sau bej cu coș în față, era un vis femeia aceea pe ea. Nu o pot uita cat de delicată părea,îi zbura o eșarfă era un vis , o combinație de neuitat, chiar și pentru mine ca femeie. Alegeti culori pastel aveti de unde alege. Vedeti aici.Au și de copii, pliabile sau nu, sunt rezistente, o sa le indragiți, veți vedea!

floria.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: