Ce simte, ce gândește, ce vrea de la mine?

maroko.ro/

Bine ați revenit în gândurile mele!

Oamenii sunt variați, iar femeile cu atât mai mult. Dar nu la noi vreau să mă refer ci la bărbați. Așa cum gândesc ei la ce o fi în mintea lor. Să o luăm metodic.

Bărbatul simte, nu este semn de îndoială. Și îi place mult starea de relaxare și pace. Și dacă-i place relaxarea va atrage aceeași tip de partenera. Dacă simte nervos , ghici cum va atrage să fie partenera lui? Deasemenea bărbatul împrumută tonalitatea din mediul înconjurător, deaia merge la fotbal să urle ca și galeria.Este de ajuns un stimul că el va face la fel, deaia sunt buni la război.Dacă femeia este isterică vede agresiunea ei și în interior va declanșa războinicul ca să se apere și atunci va urla și el. 9 minute trebuie să rezistați doamnelor să scădeți tonalitatea să deveniți neutre și bărbatul se calmează.

Barbatul simte cu pulsiuni , dorește să cucerească lumea , femeia , pădurea , balta de pește , mașina, sportul, etc.

activitati-cadou.ro

Barbatul ce gandește?

Rațional gândește așa; sex, relație, profesie adică avantaj material, prietenie. Nu neapărat în ordinea asta. Separate între ele. Sau toate de-a valma.

Dacă vrea sex se uită după fizic asta-i clar.Este simplu.

Se schimbă însă situația dacă dorește relație . Și aici dorește cam ce vrea și femeia în general și anume ; înțelegere, simțul umorului și inteligență,carisma,valorizare. Aspectul fizic se situează pe ultimele planuri.

Dacă vede avantajul profesional sau material,menține relația călduță spre rece și se retrage de cele mai multe ori dacă simte cumva că vrei mai mult.

Cu prietenia este ușor complicat , multe relații de prietenie putând avansa spre relații de iubire. Statistic se pare că un bărbat nu poate fi doar prieten cu o femeie pe timp îndelungat. Sigur unul dintre cei doi nutrește și alte sentimente.

store.dronshop.ro

Barbatul ce vrea de la tine?

Dacă-și înțeleg aspectul masculin doresc să ofere , deci se vor pune în locul tău , se vor întreba ce îți dorești și îți vor îndeplini cererile. Spune-i ce te face fericită că îți va întoarce favoarea.

Uite cam așa”Îmi place să călătoresc,pentru că ador să te simt aproape și știu că mă vei răsfața”. Sau ”Ador să fac dragoste cu tine pentru că așa simt că te regăsesc ”Adică iubește-l pe limba lui.

Doresc de la noi încredere și valorizare cum vrem majoritatea femeilor. Adică, dacă nu îți cere nu îi dai sfaturi. Nu îl critici să îi darâmi visele. Nu îl controlezi din oră-n, oră. Pune-te în locul lui și oferă-i ce are el nevoie.

Asta așa în mare, revin pe acest subiect….

Bărbații pentru care trebuie să îți iei abonament la biblioteca.

Bărbații care le fac ei pe toate.

Bărbații efeminați.

Bărbații fugari, neasumati.

Bărbații care-și caută mama.

Bărbații adaptați, combinatori,cuceritori.

camaramotului.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: