Semn bun

store.dronshop.ro

Lucram până seara târziu și nu era neobișnuit să am parte de întâmplări numeroase în timpul zilei. În ziua aceea mă imbracasem în verde, mă simțeam sexi. Am avut așa o stare… Înainte să mă retrag am mulțumit lui Doamne că totul a fost bine cum făceam de obicei. Am privit în sus am spus mulțumesc și deodată ”semn bun” din înaltul pomului aterizează pe mine un ditamai găinațul de pasăre. A aterizat pe cap, gură și bluza mea verde în care eram sexi, da? Să va mai zic că avea gust acru? Gândesc eu atunci ”Doamne ție nu îți place că mă simt sexi?” Ca o păcătoasă ce sunt alerg să ajung acasă să nu se mai vadă urmele dezastrului, se făcuse seară deja.

Surpriza care a urmat a fost mai mare decât m-am așteptat .când am ajuns acasă ce credeți că mă aștepta acolo? Soțul meu salvase o porumbița rănită și o găzduia în balconul nostru. Era pui mic nu îi dăduse aripile să zboare. Am îndrăgit-o imediat, am uitat că suratele ei hotărâse să mă facă mai puțin sexi. Am numit-o Anita.

A crescut repede îngrijită de noi și și-a luat zborul întâi în teiul din fața blocului apoi sus pe cablurile Upc-ului. În fiecare dimineață venea la masă apoi zburătăcea toate viețuitoarele din copac, să se stie cine era șefa. Anita a devenit șefa pentru că celelalte zburătoare o vedeau că intră prin apartament ca la ea acasă stătea pe noi ca pe copac, când făceam mâncare la bucătărie ne supraveghea.

Când mă uitam după ea venea la mine, mai dădea ture și survola si blocul. Tare dragă ne-a fost.

Am mers la medic cu ea când am văzut că nu mai mânca. Ni se punea la piept că un copil cu aripile desfăcute și cerea ajutor. Soțul meu a spus că nu mai trăiește mult, era de 6 luni la noi.

activitati-cadou.ro

În seară aceea când veneam de la job am văzut umbra ei în hol și am știut că murise. Întradevăr așa era , fusese otrăvită luase ceva , porumbeii sunt sălbatici , și cam înghit orice.

A fost un semn bun că am avut-o, pentru ca apoi am schimbat slujba mea și m-am ocupat mai mult de hobby-urile mele. Atunci în paralel am căpătat și anumite deschideri, probabil că iubirea pentru porumbiță mi-a potențat niște daruri avute deja. Nimic nu este întâmplător în viață noastra depinde de noi dacă alegem să ne îmbogățească sau nu.

floria.ro

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: