Ne stabilim întâmplător obiectivele?

store.dronshop.ro

În prima faza m-am gândit că am fost destul de influențată de mediul exterior, familie, prieteni,media , social,etc.Așa o fi fost?Păi să vedem…

Este o curgere naturală a devenirii noastre, lucruri către care ne simțim atrași și lucruri care ne lasă total indiferenți. Devenim atenți doar când rezonează cu noi ceva sau când avem de învățat dintr-o situație . Perspectivele din care vedem situațiile sunt diverse.Eu una nu sunt atrasă spre exemplu de călătoriile în țări străine, simt că mă plictisesc, însă rezonez cu munții și pădurile noastre. Pot lesne să trag concluzia că nu îmi place mulțimea ,însă să umblu singură prin păduri este facil pentru mine.Aș face doar așa ceva. Iata de ce nu am nevoie de confirmari ale persoanelor din preajma mea. Gândesc apoi că probabil prin vreo viață anterioară,m-am simțit bine solitară. Și iată de ce mai trebuie să învăț și statul într-o relație multi ani. Că prea mă salbaticisem prin păduri însoțită doar de câinele meu.

Dacă privim întrupările noastre ca borne pentru devenirea noastră,ajungem să înțelegem de ce venim cu anumite carențe pe care este necesar să le rezolvăm. Dacă corpul meu fizic are nevoie de calciu doar nu o să îi dau mult fier, nu ar avea rost. Insist pe ce anume are el nevoie. Iar acel calciu mă ajută să nu mă târăsc,mă împinge înainte…

Deasemenea am știut că am ușurință să lucrez cu copii. Am acel spirit ludic, mă încarcă pozitiv și este facil pentru mine alăturarea cu copii din preajma. Mai mult de atât mă pun la mintea lor, rezonez cu ei , și pe mine una nu mă obosesc deloc. Aș putea face asta toată viață mea. Am fost bonă perioade lungi în viață mea actuală , m-am îmbogățit spiritual și am înțeles de ce anume au nevoie spiritul lor. Ar putea fi acesta unul din obiectivele mele atinse.

activitati-cadou.ro

Am înțeles că nu pot să îmi propun să rezolv totul într-o viață, însă pot atinge diferite nevoi de evoluție și sunt sigură că ele vor veni în momentul în care voi fi pregătită să le accesez. Deci răbdare! Unul dintre autorii care explică multiplele noastre vieți si obiectivele noastre complexe este acesta. Vedem în acestă carte o paleta de trăiri extinse superioare , deși noi putem părea limitați în corpul nostru fizic.

Pe lângă alegerile de la nivel colectiv la care participăm noi indivizii trăitori pe pământ ,obiectivele noastre pot fi cele de la nivel de extindere de sine,lecția iubirii de sine, a dăruirii, a învăța să poți să ceri suport,să mai lași din orgoliu, lecția înfrânării de la excese,etc. Practica efectivă vis- a-vis de alegerile noastre. Oricum în memoria celulelor noastre stau situațiile care au provocat anumite acțiuni, așa ne impunem actualele obiective. Amintirea acestor obiective ține de cât de extinsă este conștiinta noastră. Nivelul conștiinței tale determina amintirea obiectivului tău. Mai greu cu cei de vârstă noastră, însă o claritate putem avea când privim retrospectiv viața noastră. Întrebați copii care le sunt obiectivele pe acest pământ să vedeți cum va răspund, ei nu sunt cenzurați cum am fost noi.

usbmania.ro

Nu cred că putem devia foarte mult de la calea noastră. Dat fiind că atunci când venim la întrupare avem echipamentul potrivit căii noastre. Ai potențialul să îți atingi obiectivul, ai liberul arbitru să te mai și odihnești,să mai experimentezi,însă sunt situații când nu poți controla unele lucruri. Vei fi împins pe calea ta, oricum!Nu faci greșeli ci doar alegi alte căi,îți ajustezi alte trasee spre obiectivul ales.

Despre misiunea personală cred că este aceea ca noi să evoluăm oricum, oriunde ,acum și în alte întrupări. Știu că sunt acolo unde trebuie pentru că starea mea este de relaxare de pace ,de bine.

Să urmărim starea de bine de mulțumire când simți că ai făcut ce trebuia, cât de ușor s-a aranjat o situație pentru care nu te-ai zbătut mult.Arată a obiectiv atins, ai atins bornă.Ai măiestrit o bucățică a acestei realități.

Cum alfel să fie cănd Dumnezeu este în tine, el vrea să îti integrezi realitatea, să îti atingi bornele.O serie de carti care raspunde multor intrebari ce ni le punem pe parcursul vietii le gasiti aici.

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: