Despre iubire

Despre iubire .

Îmi aduc aminte cu drag când am mers să învăț despre reiki și am solicitat maestrei mele să îmi spună despre iubire cum funcționează și cum se simte. Am crezut eu că o să o pun în dificultate.M-a privit ea îndelung, nu păream eu vreo neștiutoare, poate îi păream ușor ludică , nu știu ce a avut în minte….

store.dronshop.ro

Odată cu primele grade de reiki au început toate deschiderile,transformările curgeau peste mine, doar am vrut să simt iubirea, nu?Începusem să mă gândesc dacă nu cumva m-am grăbit cu solicitările mele despre iubire.

Mi-a produs deschideri cum nu am avut până în acel moment și m-a îndrumat cu blândețe spre drumul cunoașterii de mine. De fiecare data cand mergeam la ea in primele săptămâni mă simțeam tare rău  se produceau curatari intense pe corpul energetic și emoțional,îmi dispăreau multe tipare mentale căpătate prin copilărie. Am învățat pe parcursul a 2-3 ani să mă privesc cu blândețe și să nu îmi mai fie frică să mă asum, să mă plac așa cum sunt. Au plecat încetul cu încetul de la mine toate tiparele gândirii negative,nu mai simțeam să judec pe nimeni,mă lăsăm purtată de val. Iar iubirea mi s-a arătat în multe variații pe aceeași tema. Universul mă ascultase!

usbmania.ro

În timp mi-au reapărut visele pe care le blocasem din teamă în copilăria mea. Au curs ușor  și am început să le găsesc și înțelesuri știute doar de mine. Regăseam apoi a doua zi frânturi din ceea ce visam cu o seară înainte. Întâlneam deja persoane cu care trebuia să realizez destinul meu. În acest moment am solicitat iară la Doamne să o ia mai ușor, corpul meu nu putea susține energetic atâta informație. Și am fost ascultată și iară mi s-au retras visele  și trăirile prea intense. Nu doream să văd pe corpul altor persoane bolile lor iar empatia nu am mai vrut-o o perioada lungă de timp.Închideam iară voit din frică trăirile mele pentru atunci când voi fi pregătită.

photosetup.ro

În jurul meu se evolua mult, lumea era impregnată cu multă cunoaștere , cărțile de dezvoltare personală erau din abundență, aveai de unde să te informezi.O vreme am umblat aiurită prin viață mea, neștiind de unde să o apuc. Citisem mult, decantam acum!

Doream să renunț la tot ce mă făcuse să evoluez dincolo de hotarele dorințelor mele pământești!Renunțam …

Am familie doar nu o sa fiu printre alte sfere cand ei vor avea nevoie de mine. Acum știu ca greșeam enorm.Refuzasem cunoșterea, aceea cunoaștere!

floria.ro

Acum simt diferența,înțeleg că în pofida atâtor oscilații,ghizii noștri nu uită dorințele noastre,ne îndrumă și ne ghidează ușor , ne împing,fără că noi să mai trebuiască să planificăm ceva. Observi lângă tine oameni care te inspiră în permanență.Trebuie doar să vrei să observi. Alfel va trece pe lângă tine răspunsul unei întrebări pe care de mult îl căutai. Acum știu că sufletul meu mi-a dăruit experiență pentru munca pe care-o fac acum,acum știu că am planificat de mult înainte de naștere ,bornele pe care le-am atins. Sunt recunoscătoare pentru aceste încercări!

Dacă vă doriți să aflați cum ne planificăm viața înainte de a ne naște ,găsiți aici!

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: