Cat de sigur esti de tine?

M-am confruntat deseori cu situații,judecându-mă că nu am fost sigură pe mine. Înțelegeam că trebuia să fiu responsibila de emoțiile mele însă nu reușeam să rămân în prezența în momentul respectiv. Cumva își spuneau cuvântul multe din tiparele copilăriei ,lucruri cărate inutil în bagajul fiecăruia preluate si de la părinți.

Îmi aduc aminte că mergeam la interviuri și oricât mă responsabilizam să nu vorbesc aiurea tot reușeam s-o termin rău pentru mine. Nu știu ce mă împingea să spun lucruri negândite, mi-o lua orgoliul la trap,nu prea mă înțelegeam nici eu. Mă cuprindeau emoțiile și o dădeam în bară. Culmea este că în CV specificam că sunt sigură pe mine și stabilă emoțional.

În timp după ce am înțeles eu că nu trebuie să dau socoteală nimănui despre emoțiile mele, că nici omul din fața mea nu este lipsit total de emoții, am început să mă liniștesc. Învățasem atâtea însă până la disciplinarea mea mai era cale lungă. Putem să avem multe cunoștințe însă practica este cea care înnobilează cunoașterea.

Adică cum să practicăm siguranța de sine? Experiența directă m-ar ajuta? Cum să fac că să nu mă mai emoționez atât de tare? Să caut filme, cărți,informații? Cum selectez atâtea informații? Să urmăresc oamenii care-mi plac datorită siguranței de sine?Cum construiesc valoarea informației?

Eu am început cursuri de reiki, am început să meditez,mi-am reactivat imaginația,mi-am permis să observ lucrurile din jurul meu. Mi-am încetinit ritmul ca să pot fi mai receptivă la informație,la energiile care mă înconjoară. M-am conectat cu lumile subtile și cu toate corpurile mele, iar prin rugăciune,vizualizare și imaginație am adus corpului meu emoțional schimbarea dorită. Am devenit mai conștientă de mine mai prezenta în viața mea.

activitati-cadou.ro

În mod automat mi s-au schimbat oamenii din anturaj, nu-mi mai atrăgeam persoane nesigure sau emoționale ci ființe sigure și vesele. Nu era o întâmplare, devenisem schimbarea pe care-o vedeam în ceilalți. Regăseam spiritualitatea în viața de zi cu zi, aveam repere puternice dobândite prin practică, mă simțeam bine. Mulțumesc deseori maeștrilor mei care mi-au condensat informația datorită cărora am reușit într-un timp atât de scurt să nu mai oscilez în emoțiile mele .Să ne înțelegem, emoțiile sunt bune, ne ajută să vedem cum ne poziționăm față de noi. Eu nu am vrut să fug de aceste emoții ci le-am confruntat , am înțeles procesul , am devenit vigilenta. Asfel am înțeles că oamenii din viața mea îmi sunt oglinzi, atrăgeam cumva ceea ce eram eu în interior.

Mulțumesc emoțiilor mele,ele au venit la pachet cu simțiri elevate și stări deosebit de benefice, cu ajutorul lor am învățat să îmi păstrez cumpătul în situații tensionate, nu am mai scurs inutil energia mea atât de valoroasă.

Am avut ca prietena buna si aceasta carte.V-o recomand cu drag!

Publicat de 2deJoy

. https://instalatoristet.com/ https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: